Menu

Çfarë është vaji i mëlçisë së merlucit?

Merluci është emri i zakonshëm për peshqit nga specia Gadus. Ato janë të njohura si merluci i Atlantikut (Gadus morhua) dhe ai i Paqësorit (Gadus macrocephalus). Mishi i gatuar i peshkut është një pjatë popullore në të gjithë botën, [...]

read more

Pse është i rëndësishëm konsumimi i vitaminës C?

Vitamina C, e njohur si acidi askorbik, është një lëndë ushqyese mjaft e rëndësishme për shëndetin. Mjekët rekomandojnë shpesh që të marrim sasi të konsiderueshme të kësaj vitamine. Ndërkaq, edhe HealthTap na jep pesë fakte kyçe për të. Vitamina [...]

read more

Mbrohuni me Pasante, prezervativë të ri në tregun kosovar

Pasante, kompania më e madhe e prodhimit të kondomëve në Mbretërinë e Bashkuar tashmë edhe në Kosovë. Kompania e prezervativëve Pasante e themeluar në vitin 2000, tashmë konsiderohet si një brend global që eksporton produktet e tij në mbi [...]

read more
Showing all 4 results