Vaji i mëlçisë së merlucit, suplementi që detyrohej të pihej me ligj nga shteti!

Që nga Lufta e Dytë Botërore çdo fëmijë në Angli ishte “i detyruar” të pinte një lugë nga vaji i mëlçisë së merlucit. Kjo traditë u zbatua për vite me rradhë, në shumicën e kopshteve dhe shkollave fillore.

Besohej se nga ky vaj i pasur me omega 3, vitamin D dhe A parandalohej sëmundja e poliomelitit.

Edhe sot pas shumë vitesh, tradita e hershme e përhapur sidomos në vendet nordike është mbështetur edhe shkencërisht.


Më poshtë po listojmë disa nga përfitimet që sjell konsumimi i vajit të mëlçisë së merlucit.

Lexo më shumë

HUMB PESHË ME BONBONET E SHIJSHME NGA UTHULLA E MOLLËS

600 MG

UTHULL MOLLE

75 BONBONE

SASIA

0

GLUTEN

Blogu ynë

Si funksionon?

Kur përdoret?

Kur kemi ngarkesë emocionale, stres në punë apo edhe gjendje ankthi.

Si përdoren?

Dy herë në ditë nga një bonbon të përtypet para vakteve.
Nuk preferohet për përdorim nga gratë shtatzëna ose në gjidhënie.

Çfarë përmban:

L – theanine (10 mg) nxit prodhimin e neurotransmetuesit GABA, i cili bllokon sinjale të trurit, duke e ulur aktivitetin e tij dhe duke e qetësuar.

GABA (100 mg) nxit prodhimin e hormoneve të lumturisë si serotonina dhe dopamina.

Këto dy elementë do të ndikojnë në uljen e stresit dhe do t’ju bëjnë të ndiheni më mirë.

Veçantitë e produktit:

Pa gluten, pa grurë, pa maja, pa qumësht, pa laktozë, pa sojë, pa ngjyrues artificialë, pa aromë artificiale. JO – OMGJ( Jo organizma të modifikuar gjenetikisht)

Testimonials

There are many variations of passages of lorem ipsum available

SEND US A MESSAGE

  CONTACT INFORMATION

  50 East 52nd Street
  Brooklyn, NY 10022
  United States

  +1322224332
  +4643758533

  info@google.com
  support@google.com

  Do you have questions about how we can help your company? Send us an email and we’ll get in touch shortly.

  PRODUKTE TË REJA

  FACEBOOK

  You need to enter your Consumer key and secret to display your recent X (Twitter) feed.

  INSTAGRAM

  Vaji i mëlçisë së merlucit, suplementi që detyrohej të pihej me ligj nga shteti!

  Që nga Lufta e Dytë Botërore çdo fëmijë në Angli ishte “i detyruar” të pinte një lugë nga vaji i mëlçisë së merlucit. Kjo traditë u zbatua për vite me rradhë, në shumicën e kopshteve dhe shkollave fillore.

  Besohej se nga ky vaj i pasur me omega 3, vitamin D dhe A parandalohej sëmundja e poliomelitit.

  Edhe sot pas shumë vitesh, tradita e hershme e përhapur sidomos në vendet nordike është mbështetur edhe shkencërisht.


  Më poshtë po listojmë disa nga përfitimet që sjell konsumimi i vajit të mëlçisë së merlucit.

  Lexo më shumë

  HUMB PESHË ME BONBONET E SHIJSHME NGA UTHULLA E MOLLËS

  600 MG

  UTHULL MOLLE

  75 BONBONE

  SASIA

  0

  GLUTEN

  Blogu ynë

  Si funksionon?

  Kur përdoret?

  Kur kemi ngarkesë emocionale, stres në punë apo edhe gjendje ankthi.

  Si përdoren?

  Dy herë në ditë nga një bonbon të përtypet para vakteve.
  Nuk preferohet për përdorim nga gratë shtatzëna ose në gjidhënie.

  Çfarë përmban:

  L – theanine (10 mg) nxit prodhimin e neurotransmetuesit GABA, i cili bllokon sinjale të trurit, duke e ulur aktivitetin e tij dhe duke e qetësuar.

  GABA (100 mg) nxit prodhimin e hormoneve të lumturisë si serotonina dhe dopamina.

  Këto dy elementë do të ndikojnë në uljen e stresit dhe do t’ju bëjnë të ndiheni më mirë.

  Veçantitë e produktit:

  Pa gluten, pa grurë, pa maja, pa qumësht, pa laktozë, pa sojë, pa ngjyrues artificialë, pa aromë artificiale. JO – OMGJ( Jo organizma të modifikuar gjenetikisht)

  Testimonials

  There are many variations of passages of lorem ipsum available

  SEND US A MESSAGE

   CONTACT INFORMATION

   50 East 52nd Street
   Brooklyn, NY 10022
   United States

   +1322224332
   +4643758533

   info@google.com
   support@google.com

   Do you have questions about how we can help your company? Send us an email and we’ll get in touch shortly.

   PRODUKTE TË REJA

   PRODUKTE TË VEÇUARA

   FACEBOOK

   You need to enter your Consumer key and secret to display your recent X (Twitter) feed.

   INSTAGRAM